На Тернопільщині передбачають спеку в серпні

Дощитиме на Тернопільщині до кінця липня, – попереджають метеорологи. Щодо температурних показників, то спостерігатимуться різкі перепади від спекотної до прохолодної погоди.

 

Як повідомила метеоролог обласного гідрометеоцентру Оксана Озимків, погодні умови в області зумовлює вплив вологих атмосферних фронтів.

«На Тернопільщині передбачається хмарна погода, місцями з  проясненнями. Ймовірність опадів залишатиметься високою. По всій території регіону пройдуть короткочасні дощі та грози. Такі погодні умови зберігатимуться протягом тижня.  Вітер північно-західний 7-12 м/с, місцями пориви вітру. Температура повітря коливатиметься від вдень: від 23 градусів тепла до 28 градусів вище нуля, вночі: 14 – 19 градусів тепла».

Метеорологи додають: часті опади спостерігатимуться по всій території західного регіону до серпня. Укргідрометеоцентр передбачає спеку аж наприкінці літа.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

25 липня – День зубного техніка

Наступна стаття

Відтепер пенсіонери Тернопільщини можуть отримати документи онлайн

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.