На Тернопільщині під час ремонтних робіт загинув електрик

У Монастириськах під час ремонтних робіт загинув електрик. 69-річнйи чоловік зірвався з електроопори.

 

– Випадок стався в  Монастириськах ВАТ «Тернопільобленерго» з електромонтером 1949 року народження. За попередніми даними, після закінчення робіт Бережанської бригади служби ПС 35 кВ і вище з відбору проб і доливки оливи в МВ-35 кВ «Задарів», при виконанні оперативних перемикань відбувся обрив шлейфу від ШР-35 кВ в бік 2С-35 кВ.  На місці оперативних перемикань бригада ОВБ Монастириського РЕМ знайшла електромонтера з обслуговування без ознак життя, – повідомляє Управління Держпраці в Тернопільській області.

 

Причини нещасного випадку розслідує комісія.

Попередня стаття

За нафтову пляму посеред Тернопільського ставу штраф – 11 гривень

Наступна стаття

Фермери Тернопільщини розвиватимуться краще завдяки співпраці банків і держави (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.