Відтепер військові вітатимуться “Слава Україні”

Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних сил Петро Порошенко доручив розробити законопроект, який передбачатиме заміну військового вітання в ЗСУ радянського зразка “Здрастуйте, товариші!” та “Бажаємо (бажаю) здоров’я!” на “Слава Україні!” та “Героям слава!”.

Про це повідомив міністр оборони Степан Полторак Укрінформу.

 

“Президент України доручив підготувати зміни до закону України, яким затверджуються військові статути, тому що це визначається у військових статутах, як треба вітатися. Такі пропозиції готуються, і сподіваюся, що після виходу з канікул народні депутати приймуть це в цілому”, – сказав керівник МОУ.

 

Вперше таке вітання використовуватиметься 24 серпня під час військового параду в День Незалежності у Києві.

Попередня стаття

Атака шершнів: на Тернопільщині знищили десяток гнізд небезпечних комах

Наступна стаття

У Тернополі хочуть встановити пам’ятник батьку «Незалежності України»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.