Цистерну з дизпаливом, яка перекинулася на Тернопільщині, гасило 20 рятувальників

У селі Озерна Зборівського району перекинулась вантажівка з повною цистерною дизпалива. ДТП сталася вчора 15 серпня, близько 21:00. На місце події відразу викликали рятувальників, аби не сталося загорання.

 

– За деякий час цистерна за допомогою спеціальної пожежної техніки та автокрану місцевого підприємства була успішно піднята на проїжджу частину.

На місці події працювало 5 одиниць пожежної техніки та близько 20 чоловік особового складу. Завдяки оперативній та організованій роботі рятувальників був недопущений розлив пального із цистерни, – кажуть в Управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Фото: Управління ДСНС України в Тернопільській області.

Попередня стаття

«До нововведень звикли», – тернополяни про соціальну картку (Відео)

Наступна стаття

«Закрийте морди і їдьте тихо», – водій маршрутки показав середній палець тернополянам

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.