Подарованою «Карткою тернополянина» першокласники зможуть розраховуватися у шкільній їдальні (Відео)

Цього року тернопільські школи відкрили свої двері для 3 270 першокласників. Чекав на них і цікавий подарунок – всім безкоштовно роздали «Файну картку». Нею відтепер можна розраховуватися не лише у громадському транспорті, але й у шкільній їдальні. Таке нововведення запрацювало у тестовому режимі.

– Раніше першокласникам 1 вересня дарували «Паспорт тернополянина», а цього року – «Файну карту». Всім дітям її роздали безкоштовно, але тепер це буде не лише проїзний квиток, нею розраховуватимуться у шкільній їдальні. Нововведення поки працює у тестовому режимі. Для цього ми вибрали дві школи. Якщо програма добре себе покаже – запровадимо її і в інших школах, – каже заступник начальника управління освіти та науки ТМР Ірина Сум.

В управлінні кажуть, проект підтримують батьки, бо не завжди можуть довірити дитині гроші.

– Дітям не треба буде давати кишенькових грошей. Адже їх вони можуть загубити, а батьки переживатимуть, що їхня дитина залишиться без обіду, – продовжує чиновниця.

Пластик можна поповнити у  кіосках. А за балансом слідкувати на чеках.

Попередня стаття

Тернополянин на краденому авто потрапив у ДТП

Наступна стаття

Осінь – не час для смутку та сірих буднів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.