Тернополянин на краденому авто потрапив у ДТП

У Тернополі правоохоронці затримали 23-річного жителя обласного центру. Молодик, будучи у стані алкогольного сп’яніння викрав автомобіль та потрапив на ньому у ДТП.

 

Слідчі встановили, тернополянин працював на станції технічного обслуговування. Напередодні інциденту, він випивав з приятелями та після застілля захотів продовження свята. Але так як кошти вже закінчилися, попрямував на роботу. Там помітив ключі від «MERCEDESа Vito», залишеного на території підприємства, та вирішив покататися.

 

На одній із вулиць Тернополя водій іномарки не впорався з керуванням та на швидкості виїхав за межі дороги. В аварії ніхто не постраждав. Очевидні ДТП викликали поліцію.

 

При огляді на стан алкогольного сп’яніння у кермувальника іномарки алкопристрій «Драгер» показав результат 3,04 проміле алкоголю в крові. Правоохоронці склали на правопорушника протоколи за ст. ст. 124, 126 та 130 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення. Також йому інкримінують ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі врятували чоловіка, який підпалив себе у власній квартирі (Фото)

Наступна стаття

Подарованою «Карткою тернополянина» першокласники зможуть розраховуватися у шкільній їдальні (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.