На Тернопільщині чоловік, полюючи на раків, застряг у ставку

3 вересня о 16:40 годині в селі Великі Дедеркали Шумського району рятувальникам довелося визволяти із бетонної пастки 34-річного жителя села Шкроботівка. Чоловік під час ловлі раків застряг у ставку. Любитель делікатесів просунув руку під залізобетонну плиту, а назад витягнути вже не зміг.

 

Аби допомогти потерпілому, очевидці повідомили про випадок рятувальникам. За допомогою пневматичної подушки вони припідняли плиту і визволили полоненого. Потерпілого передали працівникам екстреної медичної допомоги. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Максимко, який обгорів через маму, повертається додому. Волонтери роблять ремонт у квартирі (Фото)

Наступна стаття

У жителя Тернопільщини знайшли майже півкілограма вибухівки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.