За холодну воду тернополяни платитимуть більше

Цього місяця для абонентів КП “Тернопільводоканал” планують підвищити тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення. Вдповідний проект постанови схвалили 2 серпня на засіданні Національної комісії.

 

Після проведення регуляторної процедури, у вересні 2018 року планується остаточне затвердження тарифів. Національна комісія поступово, в декілька етапів, буде приводити тарифи до економічно-обгрунтованого рівня. Наразі в проекті тарифів частково відкореговано вартість електроенергії, розмір прожиткового мінімуму та вартість реагентів. Відповідно до проекту Постанови мешканці багатоквартирних будинків платитимуть — 14,86 грн. за 1 куб.м., мешканці приватного сектору 14,26 грн. за 1 куб.м.

 

У зв’язку з цим, абонентів просять подати показники лічильників та розрахуватись за надані послуги, згідно тарифів, які діють на сьогодні. Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині стрімко дорожчає хліб

Наступна стаття

Максимко, який обгорів через маму, повертається додому. Волонтери роблять ремонт у квартирі (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.