На Тернопільщині однорічний хлопчик ошпарився кип’яченим молоком

На Гусятинщині однорічний хлопчик отримав опіки внаслідок розливу кип’яченого молока. Нещасний випадок трапився у селі Крогулець. Малюка медики госпіталізували у травматологічне відділення Гусятинської центральної районної клінічної лікарні.

 

Згодом дитину лікарі змушені були транспортувати в тернопільський медичний заклад. У Тернопільській університетській лікарні у хлопчика зафіксували термічний опік кип’ятком зовнішньої частини правого стегна і правої гомілки. Площа опіків шкіри на тілі малюка – 10 відсотків. Зараз він перебуває під наглядом спеціалістів, загрози його життю немає. Повідомляє  Гусятин.com.ua.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Селяни на Тернопільщині перекрили дорогу міжнародного значення (НАЖИВО)

Наступна стаття

Двоє молодих хлопців загинули у ДТП поблизу Зборова. Наживо з місця аварії

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.