У Тернополі на дитячий майданчик впало дерево (Фото)

У центрі Тернополя на дитячий майданчик впало дерево та вщент розламало гойдалку. На щастя в той момент на дитмайданчику нікого не було.

 

– Сьогодні зранку 10 вересна на вулиуці Руській 4 на дитячий майданчик впало дерево .Це ще щастя що в той час ніхто з дітей не бавився. Комунальна служба дуже швидко забрала дерево, гойдалка вщент розламана, – пише у соцмережі Аня Борух

 

Очевидці кажуть, дерево було сухе. Відтак не розуміють, чому його не зрізали, коли поруч встановлювали дитмайданчик.

– Майданчик встановили 2 місяці тому. І було видно що це дерево сухе. Чого його не зрізали коли ставили качелі під тими деревами, – продовжує пані Аня.

Попередня стаття

На Тернопільщині затримали таксиста, який торгував наркотиками

Наступна стаття

Посольство закликало Британію ввести безвіз для українців

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.