У Тернополі розшукують водійку, яка втекла з місця ДТП (Відео +18)

У Тернополі просять допомогти розшукати водійку, яка спричинила ДТП і втекла з місця пригоди. Про аварію у соцмережах повідомив Василь Кулак. За його словами, жінка, будучи за кермом автівки, під час руху пошкодила його транспорт. Замість того, аби зупинитися, водійка покинула місце ДТП. До свого повідомлення чоловік додав відео.

 

” Понеділок почався “цікаво”. От вам і культура людей. Про яку чесну державу можна говорити, коли в нас отаке відношення до своїх же співжителів. Допоможіть знайти власницю будь ласка, втікла з місця ДТП !!! Дякую за репост !!!”, – написав Василь Кулак.

 

Увага: відео містить нецензурну лексику

 

підготувала Людмила Маліброда

Фото Василь Кулак

 

Попередня стаття

На Шумщині шукач металобрухту розкопав понад півсотні боєприпасів

Наступна стаття

Неподалік Тернополя затримали чоловіків, які незаконно зливали нечистоти (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.