З’їзд міських голів до Тернополя – з протестом. Кличко підтримав активістів (Відео)

Фото Олег Синовець

Сьогодні у Тернополі проходить День діалогу з владою, який відбувається щороку у різних містах України. Приїзд чиновників і політиків до обласного центру тернополяни зустріли пікетом. Люди вимагають припинити свавілля навколо забудови місцевих парків.

 

– Дуже холодно, але ми зібралися, аби відстояти межі парків. Знаємо, що сьогодні тут зібрали мери  інших українських міст. Вони не змінять ситуацію у Тернополі щодо котелень і парків, але, можливо, нашому міському голові Сергію Надалу стане соромно, – громадський активіст Денис Милий.

 

Міський голова Києва Віталій Кличко підтримав акцію проти забудови парків в Тернополі!, – про це написав на своїй сторінці Олег Синовець.

 

Триватиме День діалогу з владою у Тернополі протягом 24 і 25 вересня. У зв’язку з цим у центральній частині Тернополя частково перпекрили рух автотранспорту. Таке обмеження викликало у тернополян обурення, адже, за їх словами, неможливо вчасно нікуди дістатися.  Люди не розуміють, чому вони повинні страждати через приїзд чиновників і політиків.

 

Нагадаємо, у Тернополі періодично проходять мітинги і протести щодо забудови парків та будівництва торф’яних котелень. Журналісти Першого інтернет-телебачення неодноразово повідомляли про це та транслювали пікети наживо.

 

підготувала Людмила Маліброда

відео: Oleg Vitvitskyy

Фото Олег Синовець

До діялогу готові !!!

Опубліковано Oleg Vitvitskyy Понеділок, 24 вересня 2018 р.

Попередня стаття

У лікарні померла Катя Кириленко – єдина дочка тернопільського військовослужбовця

Наступна стаття

Найшвидший піаніст світу Любомир Мельник дасть концерт у Тернополі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.