На Тернопільщині повісився вбивця двох жінок (Відео +18)


Вбив, а опісля повісився. На хуторі Лиса Підгаєцького району раніше судимий 31-річний Ігор Олійник через ревнощі жорстоко розправився з колишньою коханою та її мамою. Вбивство чоловік скоїв на очах у 6-річного сина загиблої. Спочатку зарізав бабусю хлопчика, а потім його маму.

 

Загиблі жінки проживали на хуторі Лиса на Підгаєччинні. Там у них було два будинки. В одному проживав син і брат загиблих, в іншому – вони з дитиною. Перший шлюб у 25-річної жінки не склався, відтак вона виховувала 6-річного хлопчика сама. Згодом познайомилася з Ігорем. Проте, зрозумівши, що нічого спільного у них немає, прогнала його, – розповіла журналістам місцева жителька пані Галина.

 

За певний час молодиця познайомилася з чоловіком і вони почали разом з дитиною проживати у сусідньому селі Угринів. У день трагедії, 22 вересня, дівчина разом з дитиною приїхала у гості до мами і брата. Вбивця ж слідкував за нею. Дочекавшись, поки ті зберуться в одній хаті, він підпалив іншу. Всі побігли рятувати будівлю.

 

Аби 6-річний хлопчик не настрашився вогню, 25-річна жінка залишилася з ним вдома, у материному будинку. Поки ті гасили пожежу, злочинець зайшов у домівку до колишньої коханої. Та у той час не відомо з яких причин додому повернулася бабуся хлопчика. Чи то забула телефон, чи з іншої причини – тепер з’ясувати неможливо. Нелюд схопив ножа і перерізав жінці горло. Далі накинувся на колишню кохану і наніс їй ножові поранення. Дитини не чіпав. Коли в будинок вбігли родичі – жінки були вже мертві. Хлопчик зумів розповісти, що сталося і потім перестав розмовляти, – каже пані Галина.

 

Вбивцю знайшли – він повісився в одному із закинутих будинків між селами Голгоча і Вербів.  словами, вбивши двох жінок, злочинець прихопив із собою телефон коханої, свій же залишив на місці трагедії. Згодом вбивця зателефонував до чоловіка, з яким на той час вже проживала його колишня кохана, і повідомив, що знаходиться в селі Голгоча. Чоловік одразу повідомив у поліцію. Знайшли 31-річного Ігоря Олійника вже повішаним, – розповіла журналістам Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” пані Галина.

 

– Трагедія трапилася вночі. Підозрюваний хотів відвернути увагу від свого злочину, тому підпалив сусідню хату. Люди побігли гасити вогонь. В будинку залишилися тільки мати і донька, власне, на яких він і полював. Зайшовши в хату, він наніс їм кілька ножових поранень, від чого смерть жінок наступила на місці події. Сам підозрюваний почав переховуватися. 05’04’’ + 05’14’’ Його знайшли повішаним у садку у власному селі, – каже начальник відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета.

 

автор Людмила Маліброда

монтаж: Тамара Вощило

Попередня стаття

На Тернопільщині студенти тричі перерізали горло одногрупниці

Наступна стаття

На Тернопільщині вантажівка переїхала велосипедиста. Потерпілий – у реанімації

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.