У танець за директором. У гусятинській школі оригінально відпочивають на перервах (Відео)

Шкільні коридори – для танців. В одному з освітніх закладів Тернопільщини на перервах між уроками не бігають чи граються, а танцюють. Директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт. Гусятин Oleksandra Demkura головний ініціатор дійства. Танцюють всі – молодші і старші учні, вчителі, технічний персонал. Веде ж всіх за собою – директор школа. Завдяки запальним танцям на чолі з очільником освітнього закладу, популярність перерв лише зростає.

 

Танцювальна перерва у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин 25.09.2018

Танцювали всі: учні молодші і старші, директор школи Oleksandra Demkura, технічний персонал. Популярність наших перерв лише зростає!!!

Опубліковано ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Гусятин Тернопільської області Вівторок, 25 вересня 2018 р.

Попередня стаття

Осінь – пора чаю і затишних вечорів. Чи знаєте Ви, як обрати якісний чай?

Наступна стаття

У Тернополі з маленьких ключів створять один Великий ключ від Файного міста

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.