Без цензури. У Тернополі водій маршрутки облаяв пасажирку, яка попросила квиток

фото Віри Дідик

Замість квитка – нецензурна лайка. У Тернополі водій облаяв пасажирку. Того дня жінка їхала у маршрутці №22, яка курсувала у напрямку Тернопіль-Пронятин-Тернопіль і заміняла автобус №23. Оплативши проїзд, Віра Дідик попросила керманича дати їй проїзний документ. У відповідь ж почула нецензурну лексику. Про прикрий випадок тернополянка розповіла у своєму пості в соцмережах та додала фото.

 

– Доброго дня!! Рідко пишу пости, але сьогодні накипіло. Це 23 маршрутка на Пронятин, сьогодні напевно заміняв шофер з 22. На прохання дати талон.,відповів”не зай*буй! Рейс був 14.40 з центру. Це нормально?? Я в шоці, яке хамло!!! Поширюйте пост!! Зробимо знаменитим “водія”, – написала Віра Дідик.

 

У коментарях під постом тернополяни почали жваво обговорювати цю ситуацію. Люди зазначають, це не перший випадок, коли водії тернопільських маршруток поводять себе зухвало та висловлюються нецензурною лексикою.

 

– На 23 соціальному, до Пронятина, ще один культурний шофер іздить. Вміє дуже гарно обізвати, бо попросила на Золотогірській зупинити, – зазначила Jaruna Shon.

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Восени до війська відправлять понад півтисячі юнаків з Тернопільщини

Наступна стаття

У Тернополі 14-річна жителька Закарпаття викрадала у людей гаманці (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Що скажеш?
    Європейський рівень обслуговування.
    І ще часто в маршрутках можна безплатно надихатися тутюну. В водіїв робота нервова, смалять прямо за кермом, рідко хто їм зауваження зробить, а зробить, то який толк з того – ігнорують, а то й облаять.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.