У Тернополі 14-річна жителька Закарпаття викрадала у людей гаманці (Відео)

У Тернополі правоохоронці затримали 14-річну мешканку Закарпатської області. Дівчину підозрюють у кількох крадіжках. Неповнолітня викрадала гаманці з наплічників тернополян у людних місцях.

 

Правоохоронці довели причетність підозрюваної до трьох крадіжок. Своїх жертв неповнолітня вишукувала на пішохідних переходах, серед натовпу на вулицях обласного центру.  Лише за один день їй вдалося пограбувати двох тернополянок на центральному ринку. Допоки потерпілі очікували на світлофорі, лиходійка непомітно витягнула у них з наплічників гаманці. Дівчині вдалося збагатитися на 12 тисяч гривень.

 

Ще однією потерпілою від крадійки стала 33-річна тернополянка. Жінка йшла у справах і не помітила, як з її рюкзака поцупили гаманець. До рук злодійки потрапило 1200 гривень.

 

Підозрювана – уродженка Закарпаття, ніде не навчається.  У нашу область приїхала разом з матір’ю, яка, до слова, була судима за майнові злочини. Зараз поліціанти перевіряють її на причетність до скоєння схожих протиправних діянь та встановлюють осіб, які, ймовірно, допомагали їй це робити. Відділ коумінкації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Без цензури. У Тернополі водій маршрутки облаяв пасажирку, яка попросила квиток

Наступна стаття

У Кременці водій на швидкості впав з мотоцикла, у чоловіка – перелом кісток тазу

One Comment

    Avatar
  • Необхідно людей які не віддають своїх дітей на навчання в школу, терміново зацікавити віддавати дітей на навчання. Одна з мір це прийняти закон, по якому гроші жінкам які народили виплачуються тільки тим жінкам, хто має освіту не менше середньої. Може неповної середньої (9 класів). А то жінкам без освіти, щоб якось прожити залишається тільки красти. А на рахунок цієї спійманої злодійки з Закарпаття, то ясно, що це ромка (циганка).

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.