На Тернопільщині працівник викрав з агропідприємства птицю та корм

На Тернопільщині правоохоронці затримали 45-річного жителя Зборівського району. Чоловіка підозрюють у вчиненні шести крадіжок з агропідприємства, на якому він працював.
Поліціанти встановили, крадені птицю і корм з підпримства чоловік виносив протягом двох місяців. Зазвичай, до справи брався  вночі, заступаючи на зміну. Загалом поцупив 400 кілограмів корму та десяток курей. Крадене зносив додому та використовував у своєму господарстві.
За усіма фактами крадіжок, вчинених підозрюваним, розпочато кримінальне провадження. Дії чоловіка слідчі кваліфікують за частиною 2 статті 185 ККУ – крадіжка. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
підготувала Людмила Маліброда
Попередня стаття

На Тернопільщині на кір захворіли понад півтори тисячі людей

Наступна стаття

Патріах Філарет: рішення про Томос може бути ухвалене вже наступного тижня (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.