ДТП поблизу Тернополя: через перевищення швидкості постраждали дві людини

Аварія трапилася 3 жовтня близько 10:00 години неподалік аеропорту, що за межами села Смиківці. На автошляху зіткнулися дві іномарки. Причиною дорожньо-транспортної пригоди стало перевищення швидкості та недотримання дистанції.

 

За попередньою інформацією, водій автомобіля Peugeot Partner готувався з’їжджати з головної дороги, увімкнувши лівий сигнал повороту та пропускаючи зустрічний транспорт. Проте рушити не встиг, оскільки в автівку врізався інший автомобіль марки Renault Clio. Водій легківки рухався в попутному напрямку з Peugeot.

 

У результаті удару з травмами різного ступеня тяжкості до лікарні потрапив водій-порушник. Звернувся за меддопомогою і кермувальник з іншого автотранспорту. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Досьє102.

Попередня стаття

Субсидії по-новому: подати документи тернополянам потрібно до 20 жовтня (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі встановили 15 відеокамер з авторозпізнаванням номерних знаків автівок

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.