Розбійний напад через дівчину: у Тернополі жорстоко побили хлопця (Відео)

У Тернополі  поліціанти затримали двох молодиків, один з яких – неповнолітній. Жителів району підозрюють у розбійному нападі та побитті хлопця. Потерпілий нападників впізнав.

 

Правоохоронці встановили, 3 жовтня близько 22:10 години 17 та 19-річні хлопці проникли у чуже житло, побили господаря, забрали речі, аби помститися за дівчину. Обидвоє зловмисників спільні знайомі колишньої подруги потерпілого. Дівчина поскаржилася на нього своїм товаришам. Останні вирішили провчити тернополянина.

 

Вночі, віджавши металопластикове вікно, проникли у його будинок, побили та погрожуючи ножем, відібрали документи, камеру відеоспостереження й втекли. Потерпілий викликав поліцію і звернувся за меддопомогою до лікарні. У нього підозра на перелом щелепи.

 

Уже за кілька годин нападників піймали. Одного з хлопців затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про затримання і іншого нападника. У скоєному вони зізналися. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 187 частина 3 ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
Попередня стаття

У Тернополі встановили 15 відеокамер з авторозпізнаванням номерних знаків автівок

Наступна стаття

Тернополян запрошують на фестиваль психологічних ігор

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.