12 жовтня – Всесвітній день яйця

Так що ж було першим? Напевно важливо інше: а що ж з усім цим робити? І людина взяла яйце. І звернула увагу, що воно не тільки може вгамувати голод, але й корисно в багатьох інших речах.

 

Подорожуючи по історії ми зупинимося в одному відомому австрійському місті з назвою Відень. У 1996-му році на плановій конференції однієї поважної організації під назвою International Egg Commission – «Міжнародна яєчна комісія» її делегати запропонували встановити щорічне свято для цього славного продукту – Всесвітній день яйця. Днем святкування цього смачного свята була обрана дата 2-й п’ятниці жовтня.

 

Звичайно ж це свято ще не стало офіційним святом для всіх без винятку шанувальників і любителів яєчні і омлетів, сирників і запіканок, а також і інших кулінарних страв, де одним з основних інгредієнтів є яйце. Але в цьому й немає необхідності. Адже віддаючи перевагу тій чи іншій їжі ми в свою чергу отримуємо і ділимося тією радістю, яку відчуваємо під час їжі, так би мовити, святкуємо цей час на рівні свого власного розуміння, часто не помічаючи того.
У цей поживний та славний день – Всесвітній день яйця, ми приєднуємося до привітань і поздоровлень на адресу всіх любителів цього зручного і корисного продукту. Бажаємо Вам приємного апетиту і задоволення, здоров’я та радості! Зі святом яйця Вас!
Попередня стаття

Тернопіль у довжелезних заторах. Пішохідним ходять противники торф’яних котелень (Наживо)

Наступна стаття

У Тернополі відмовлятися від торф’яних котелень не планують

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.