Реконструкція аеровокзалу аеропорту “Тернопіль” обійдеться у 22 мільйона гривень

На Тернопільщині обговорили концепцію розвитку аеропорту «Тернопіль». Проект реконструкції аеровокзалу передбачає 22 мільйона гривень. Зокрема, заплановані оновлення фасаду аеровокзалу та внутрішніх приміщень, шатрового даху із подальшим розташуванням сонячної системи на даху, – йдеться на сайті Тернопільської облдержадміністрації.

 

У повідомленні зазначено, область має унікальне географічне розташування та значний потенціал для здійснення пасажирських і вантажних авіаперевезень. Тож, завдяки реалізації концепції розвитку аеропорту «Тернопіль» збільшиться кількість авіаперевезень, зросте обсяг надходжень до місцевого та державного бюджетів, створюватимуться нові робочі місця.

 

Аеропорт зможе залучати авіаперевізників та туроператорів для виконання міжнародних та внутрішніх рейсів. Це широкі можливості для залучення фінансових інвестицій для розвитку регіону, бізнесу і туризму.

 

Зазначену концепцію схвалили під час засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури облдержадміністрації. Після цього її розглянуть на сесії обласної ради.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

Майже двічі може зрости вартість проїзду у Тернополі (Відео)

Наступна стаття

Чортківчани налякані. У місті чули вибухи

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.