Майже двічі може зрости вартість проїзду у Тернополі (Відео)

9  гривень за проїзд у маршрутці, 8 – у тролейбусі.  Вже друге за рік у Тернополі можуть підвищити вартість проїзду. Перевізники кажуть, ледь зводять кінці з кінцями, тому вимагають підвищення тарифу. Кажуть через брак коштів щодня на маршрут не виїжджає 57 маршруток та 8 тролейбусів

– Ця справа збиткова. Не вистачає грошей на зарплату водіїв, ремонт маршруток та пальне. А нам ще треба готуватися до зими. Це ще більше витрати. Через такі фінансові проблеми кілька маршрутів вже взагалі закрили, – кажуть перевізники.

Якщо тариф зросте, він буде кількох рівне вий. Найдешевшим буде проїзд у персоніфікованою карткою тернополянина.

– Вартість проїзду у тролейбусі: 6 грн. з персоніфікованим квитком, 7 грн. з неперсоніфікованим та 8 – готівкою. В міських автобусах квитки коштуватимуть відповідно – 7, 8 і 9 гривень. Учні та студенти їздитимуть з 50% знижкою. Пільговики – безкоштовно з 10 години ранку, – каже начальник управління транспорту ТМР Ігор Мединський. 

Тернополяни протестують. Наголошують спочатку до ладу треба привести громадський транспорт, а згодом збільшувати ціну.

Чи підвищувати вартість проїздунезабаром вирішить виконком міськради.

Громадські слухання щодо вартості проїзду Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР транслювало НАЖИВО

 

Попередня стаття

Півтисячі дерев зріжуть цьогоріч у парку Національного відродження в Тернополі

Наступна стаття

Реконструкція аеровокзалу аеропорту “Тернопіль” обійдеться у 22 мільйона гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.