За перевезення тварини у таксі тернополянам доведеться доплатити

Відтепер, аби перевезти домашнього улюбленця у таксі, тернополянам доведеться доплатити. Вартість цієї послуги різна, в залежності від того, яку службу таксі оберете. В середньому перевезення тваринки господарям обійдеться від 20 до 50 гривень.

 

За словами директора тернопільської служби таксі “Джокер” Ірини Копачівської, у їхній службі вартість перевезення тварини залежить від того, якого вона розміру.

– Так, у нас така послуга надається. За перевезення тварини дійсно доведеться доплатити. Якщо це кішка чи маленька собака, яку власники триматимуть на руках, клієнт доплатить 20 гривень до лічильника. Якщо ж це доросла велика тварина, тоді 40 гривень. Ці кошти водії таксі додаватимуть до суми, яка буде вказана на лічильнику у кінці поїздки, – повідомила журналістам Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” Ірина Копачівська. Якщо на лічильнику буде, наприклад, 23 чи 29 гривень, то власник тварини сплатить водієві 50 або 70 гривень –  30 гривень мінімальний проїзд + варість додаткової послуги, яка залежить від розміру домашнього улюбленця. 

 

Скориставшись послугами таксі “549”, окрім мінімального проїзду, тернополянам доведеться сплатити ще й 33 гривні за тварину, вагою більше 5 кілограм. Кішок, хом’ячків і маленьких собачок, тобто всіх домашніх улюбленців, які важать менше вказаної ваги, водій таксі перевезе безкоштовно. Єдина умова у цій службі таксі – завчасно повідомити диспетчера, що разом з вами буде їхати тварина.

 

Що стосується таксі “Пілот”. Тут вартість перевезення тварини, за словами клієнтки цієї служби, становить 50 гривень і не залежить від того, якого вона розміру та чи тримає власниця домашнього улюбленця на руках. Liudmyla Sha Chekhovska у своєму пості у Фейсбук зазначила, що не розуміє, чому змушена була доплачувати 50 гривень, якщо везла тваринку у спеціальній сумці, яку тримала при цьому на колінах.

 

– Ееем, а є ще хтось такий затурканий, хто, як і я не розуміє логіки в доплаті у розмірі 50 грн. до вартості проїзду за перевезення кошеня в закритій переносці в себе на руках? ??
З такими тарифами зіткнулись на днях у #таксіпілот по дорозі до ветеринара…, – написала Liudmyla Sha Chekhovska на своїй сторінці у Фейсбук.

 

автор Людмила Маліброда

Попередня стаття

Сьогодні на Тернопільщині оголосили День жалоби

Наступна стаття

Аби подати документи на субсидію, тернополяни годину стоять у черзі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.