На Тернопільщині школярі продають смаколики, аби допомогти потребуючим (Фото)

 

У Кременецькій гімназії учні два дні продавали бутерброди, кулінарні смаколики та різні напої. Виручені кошти діти віддадуть тих, кому вони необхідні.

 

– У гімназії – це традиційний щорічний ярмарок, до якого готуються заздалегідь учні, батьки та вчителі, – розповідає педагог-організатор Марія Василівна Федоринець. – Ми його проводимо уже багато років поспіль. Ярмарок благодійний і всі діти хочуть допомогти потребуючим людям. Такі заходи спрямовані на те, щоб виховати чуйних та добрих дітей. Я сподіваюсь, що наші учні, навіть коли закінчать гімназію, теж займатимуться благодійністю.

 

Щорічний благодійний “Осінній ярмарок” у Кременецькій гімназії №6 тривав 25-26 жовтня. Батьки школярів долучилися до підготовки ярмарки. Діти приносили різноманітні смаколики, які продавали учні молодших і старших класів.

 

 

 

Попередня стаття

У печері на Тернопільщині знайшли трипільську піч

Наступна стаття

На Тернопільщині біля лісу знайшли мертвого чоловіка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.