На Тернопільщині запрацювала соціальна програма «Пошук дітей»

Тернопільська область стала завершальною, де запрацювала соціальна програма «Пошук дітей». Завдяки новим методам оперативного розшуку  можна дуже швидко розшукати зниклих неповнолітніх та малолітніх.

 

Сервіс вперше розпочав роботу у серпні 2017 року. Зараз програма працює в 23  областях на базі СМС-повідомлень. Для оперативного оповіщення про зникнення дітей правоохоронці використовуватимуть можливості мобільної мережі. В абонентів «Київстар» послуга активується автоматично і безкоштовно.

 

Принцип дії ппрограми такий: мобільний оператор отримує інформацію про зникнення дитини від поліціантів, які, в свою чергу, отримують на це згоду батьків. Далі формується СМС-повідомлення з  інформацією про дитину, обставини її зникнення та посилання на Facebook-сторінку з детальними даними та фотографією. Є там і контакти поліції, за якими можуть звертатися охочі допомогти в пошуках.

 

Такі дії працівники мобільного оператора опрацьовуватимуть протягом 30 хвилин, а повідомлення отримають активні абоненти, які знаходяться в радіусі трьох кілометрів  від місця зникнення дитини. Це можуть бути як жителі міста, так і інших регіонів. Як зазначила менеджер, за 15 місяців роботи вже розіслано 111 таких повідомлень. Усі вони успішно допомогли у пошуку дітей. Досьє102.

Попередня стаття

На Тернопільщині директор школи незаконно нарахувала педагогу зарплату

Наступна стаття

У лікарні померла водійка, яка на Зборівщині потрапила у ДТП

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.