Тернопільське підприємство облаштовує пішохідні знаки з освітленням (Відео)

Світлотехніку, виготовлену в Тернополі, активно купують у майже десяти країнах світу. Тернопільське підприємство «Еlektrosvit»  працює на вітчизняному ринку 15 років. Спеціалізується на світильниках для тепличних господарств, зовнішнього та адміністративно-побутового освітлення. А віднедавна успішно розвиває ще й світлодіодне виробництво.

– Він вішається над прохідною пішохідною зоною, додатково він має освітлення, він світиться вночі, щоб водії бачили що під’їжджають до пішохідного переходу, – виконавчий директор ТОВ «Еlektrosvit» Петро Мисько.

Таких знаків у нашому місті близько сорока. Оснащують світлодіодами переходи з великою інтенсивністю руху в темну пору доби.

– Ми їх почали виготовляти десь півроку назад у Тернополі поставили в порядка 36, експлуатуємо несемо за них відповідальність, гарантію забезпечуємо, – керівник підприємства ТОВ «Еlektrosvit» Ігор Поліщук.

Окрім пішохідних знаків, світильниками від  компанії Еlektrosvit  освічують й вулиці Тернополя. Та більшість продукції цього підприємства йде на експорт. Народний депутат від фракції «Об’єднання «Самопоміч» Роман Семенуха переконаний, найліпша  підтримка держави для таких заводів – не заважати. А для допомоги потрібно переглянути податкове законодавство та зменшити тиск правоохоронних органів.

– Не дивлячись на те, що люди втратили російські ринки збуту після початку війни, шукають нові можливості, шукають можливості для нових ринків, експорту на нові ринки, експансію на Європу, США, Америку це тільки заслуговує на приклад і повагу, народний депутат «Самопоміч» Роман Семенуха.

Про розвиток вітчизняних підприємств мають дбати й самі українці, – наголошує народний обранець. Тому закликає підтримувати українського виробника і тим самим збільшувати авторитет на міжнародних ринках.

Попередня стаття

На набережній Тернопільського ставу десятки мертвих чайок (Фото)

Наступна стаття

Перевізники у Тернополі хочуть зупиняти транспорт

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.