Не настільки великі зарплати, – тернополяни про вартість проїзду за 7 гривень


Тернополяни не готові оплачувати 7 гривень за проїзд у маршрутках, оскільки вважають, що ні зарплати, ні якість обслуговування не відповідають цій вартості квитка. Дехто зауважує, що за таких тарифів йому доведеться витрачати на проїзд третину свого доходу. Кажуть: “За, що ж тоді жити?”

 

Нагадаємо, нещодавно виконком прийняв рішення підвищити вартість проїзду з 1 листопада до 9 гривень. Таке рішення викликало у тернополян обурення, люди вийшли на протест. Під впливом громадськості та активістів міський голова Тернополя Сергій Надал скасував рішення виконкому та повернув “старі” тарифи на проїзд – 5 гривень у маршрутці та 4 у тролейбусі. З таким кроком не погодилися перевізники. Кажуть, за таких умов їхній бізнес є збитковим. Відтак, 6 листопада у Тернополі на лінію не виїхала жодна маршрутка.

 

З цього приводу у міській раді відбулося три засідання. Участь у ньому взяли представники влади, управління транспорту, перевізники, активісти та громадськость. У результаті вирішили – здійснити перевірку документів, на основі яких прийняли рішення про підвищення тарифів. Триватиме екпертиза приблизно тиждень. Доти перевізники надаватимуть пасажирам послуги з перевезення за 5 гривень. Орієнтовна нова ціна квитка, яку озвучували під час засідання учасники, може становити 7 гривень.

Попередня стаття

На Тернопільщині розшукали водія, який насмерть збив чоловіка і втік

Наступна стаття

Тернополем шириться кір: медики закликають людей вакцинуватися

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.