На Тернопільщині презентують Новий економічний курс України (НАЖИВО)


 

На Тернопільщину з робочим візитом приїхала лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Політик презентує Новий економічний курс України.

 

В основу Нового курсу України закладено інноваційний, а не сировинний тип розвитку економіки. Лідер «Батьківщини» звертає увагу на те, що модель сировинного розвитку економіки – не вигідна для країни і не має майбутнього, адже «чим більше ми  вирощуємо сировини, тим нижча її ціна, тим нижчий попит і як наслідок – мізерний прибуток».

 

Юлія Тимошенко чітко окреслює першочергові кроки формування інноваційної економіки: «Має бути створене Міністерство інноваційного розвитку, робота якого докорінно відрізнятиметься від наших структур і міністерств радянського типу. У нове міністерство мають прийти найінтелектуальніші люди країни, які точно знають, як розвиваються інновації, як функціонують інформаційні технології».

 

Не менш важливо, на думку Тимошенко, виграти у світі конкуренцію за людину та її інтелект.

 

Окрім презентації Нового економічного курсу у Тернополі програма візиту передбачає зустріч із громадою міста Теребовля. Дискусія відбудеться о 14:30 біля пам’ятника Князю Васильку.

 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі діятиме «Сектор контролю за паркуванням транспортних засобів»

Наступна стаття

На Бережанщині дерево впало на голову юнака. Хлопець у комі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.