У ДТП загинув відомий тернопільський спортсмен (Фото)

У ДТП на Рівненщині загинув відомий спортсмен, чемпіон світу, кременчанин Андрій Пушкар. За попередньою інформацією чоловік потрапив у аварію на автодорозі «Київ-Чоп».

 

Сьогодні, 14 листопада, близько 15:00 водій автомобіля «Citroen» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою.

Унаслідок ДТП водій та пасажир фургону загинули на місці. Третій пасажир перебуває в реанімації.

 

Інформацію про загибель Андрія підтверджують його друзі.

 

Інтернет-телебачення МедіаТОР приносить щирі співчуття родині спортсмена.

 

Довідково:

Андрій Пушкар — український спортсмен-рукоборець, тренер, заслужений майстер спорту України, багаторазовий чемпіон України, Європи та світу.

Всього Андрій Пушкар 15 разів був чемпіоном світу, 16 разів — чемпіоном Європи, 7 разів вигравав кубок світу серед професіоналів.  В Україні завоював близько 200 медалей з різних турнірів.

 

 

Попередня стаття

Смертельна ДТП на Гусятинщині: не розминулися автівка та мотоцикл

Наступна стаття

Села, які приєднались до Тернопільської громади, мріють про автобуси та дитсадок (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.