Без зарплати півроку: працівники облавтодору протестують біля Тернопільської ОДА


Працівники облавтодору вирушили до Тернопільської облдержадміністрації, де продовжать акцію протесту. Люди сподіваються, що їм вдасться поспілкуватися з кервництвом. Протестувальники хочуть, щоб їм виплатили зарплату за півроку. Сума боргу по заробітній платі, за їхніми словами, становить понад 20 мільйонів гривень.

 

Спочатку дорожники перебували у приміщенні САД, опісля впродовж 30 хвилин перекривали вулицю Руська.

 

В Тернопільській ОДА до людей вийшов заступник голови облдержадміністрації Олег Валов. Чиновник запропонував усім присутнім пройти в один із залів. Обговорюють ситуацію, що склалася через тривалу невиплату зарплати працівникам облавтодору.

 

Під час обговорення працівники облавтодору погодилися дати керівництву ще тиждень для того, щоб їм виплатили зарплату. Якщо ця домовленість не буде дотримана, протестувальники вимагатимуть звільнення керівництва та перекриватимуть дороги. Також під час сьогоднішнього зібрання написали колективне звернення.

 

Нагадаємо, сьогодні працівники облавтодору вдруге зібралися на мирну акцію протесту. Перша мирна акція, на яку приїхали працівники з різних районів краю, відбулася 25 жовтня. Тоді люди перекрили дорогу неподалік аеропорту, а згодом продовжили пікет під стінами САД. Тоді протестувальники вирішили завершити попереджувальну акцію протесту за умови, що 1 листопада їм виплатять зарплату повністю. Вимогу протестувальників не задовільнили і люди зібралися сьогодні знову.

 

Акцію протесту працівників облавтодру Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР транслює НАЖИВО. Переглянути відео Ви можете також на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

Попередня стаття

Тернопільщина прощається з Чемпіоном світу Андрієм Пушкарем

Наступна стаття

Поблизу Тернополя вантажівки збили двох пішоходів. Пенсіонерів госпіталізували

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.