Тимошенко гарантує: ціна на газ буде знижена мінімум удвічі (Відео)


 

 

Юлія Тимошенко: І президент, і уряд після останнього підвищення ціни на газ обіцяли, що більше того не відбудеться. Але після цього, буквально декілька тижнів тому, на 23,5% рішенням уряду Порошенка була підвищена ціна на газ знову. Газ українського видобутку має коштувати не більше 90 доларів за 1000 кубічних метрів. А сьогодні українцям на наш власний український газ, на власність народу України ставлять 300 доларів за 1000 кубічних метрів. Де совість? Після інаугурації нового президента ціна на газ буде знижена мінімум вдвічі. Я гарантую це, гарантую твердо.

 

А ще я гарантую, що кожен – президент, прем’єр, уряд – всі, хто причетний до того, що останні 4,5 роки так знущаються над людьми, ставлячи на український газ просто непомірні, непосильні, необґрунтовані тарифи, – кожен з них буде відповідати.

 

Попередня стаття

15 листопада – Міжнародний день відмови від паління

Наступна стаття

У Тернополі протестують працівники облавтодору (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.