У Тернополі протестують працівники облавтодору (Наживо)


У Тернополі протестують працівники облавтодору. Люди хочуть, аби їм виплатили заробітну плату, яку вони не отримують вже кілька місяців. В загальному заборгованість по заробітній платі становить більше десяти мільйонів гривень.

 

Нагадаємо, це вже вдруге працівники облавтодору збираються з цього приводу. Перша мирна акція, на яку приїхали працівники з різних районів краю, відбулася 25 жовтня. Тоді люди перекрили дорогу неподалік аеропорту, а згодом продовжили пікет під стінами САД. Тоді протестувальники вирішили завершити попереджувальну акцію протесту за умови, що 1 листопада їм виплатять зарплату повністю. Вимогу протестувальників не задовільнили і люди зібралися сьогодні знову.

 

Акцію протесту працівників облавтодру Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР транслює НАЖИВО. Переглянути відео Ви можете також на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

Попередня стаття

Тимошенко гарантує: ціна на газ буде знижена мінімум удвічі (Відео)

Наступна стаття

Працівники облавтодору перекрили вулицю Руська у Тернополі (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.