У Службі автомобільних доріг твердять, що боргують пікетувальникам менше (Відео)


Півроку без зарплати. Тернопільські дорожники кажуть, що їм заборгували 20 млн грн.

 

– Як без грошей прожити. У нас є діти, їх треба годувати, – каже працівник Чортківського райавтодору Василь.

– У одній структурі я працюю разом з дружиною. Нам заборгували 15 тисяч гривень, -розповідає працівник Гусятинського райавтодору Михайло.

 

Вимагаючи грошей дорожники вдруге перекрили дорогу. Паралізували рух на вулиці Руській.   За годину транспортного колапсу, люди привернули увагу лише водіїв і пасажирів тролейбусів. Тож пішли до обласних чиновників. Там кажуть, що допомогти можуть лише юридично – в чергове відправивши листи-скарги до держустанов.

 

У Службі автомобільних доріг твердять сума боргу менша, приблизно – 12 млн грн.

– Це сума за надані послуги. В неї закладена вартість матеріалу який був використаний. Також робота техніки. Тобто зарплата це якась частина з тої суми. Там не йдеться про 12 млн зарплат, – наголошує фахівець зі зв`язків з громадськістю та пресою САД у Тернопільській області Юля Лебедюк.

 

Заборгованість погасять коли надійдуть кошти з держбюджету

 

Нагадаємо, перша мирна акція, на яку приїхали працівники з різних районів краю, відбулася 25 жовтня. Тоді люди перекрили дорогу неподалік аеропорту, а згодом продовжили пікет під стінами САД. Тоді протестувальники вирішили завершити попереджувальну акцію протесту за умови, що 1 листопада їм виплатять зарплату повністю. Вимогу протестувальників не задовільнили і люди зібралися сьогодні знову.

 

Попередня стаття

У тролейбусах- 5 грн, у маршрутках– 6 грн. Затверджено нові тарифи

Наступна стаття

Працівникам «Облавтодору» пообіцяли виплатити зарплати упродовж листопада

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.