Правоохоронці Тернопільщини перейшли на посилений режим роботи

У зв’язку з тим, що в десяти регіонах України впроваджений військовий стан, усі правоохоронці 26 листопада перейшли на посилений режим роботи. Окрім забезпечення правопорядку на вулицях міста та області, поліцейські нестимуть службу в адміністративних будівлях органів та підрозділів ГУНП Тернопільщини.

 

Збільшиться й кількість нарядів при чергових частинах та слідчо-оперативних груп. В разі порушення публічної безпеки чи масових заходів в області будуть створені зведені загони.

 

Відстежуватимуть правоохоронці і ситуацію, пов’язану з блокуванням руху транспорту та автошляхах, а також зовнішньо-політичну екскалацію збройної агресії Російської Федерації в Азовському морі. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Тернопільські студенти платитимуть у маршрутках повну вартість проїзду

Наступна стаття

У річці на Теребовлянщині знайшли тіло чоловіка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.