У Тернополі на пішохідному збили хлопця. У дитини переломи руки та ніг (Фото)

 

ДТП трапилась сьогодні близько 17:20 години. 14-річний хлопчик йшов пішохідним переходом на зупинку неподалік, коли на нього наїхав позашляховик SUZUKI. Хлопця одразу шпиталізували. За попередньою інформацією, в нього перелом ніг та руки.

 

Водій з місця аварії  не втік. З ним зараз працюють слідчі. Встановлюють чи був  кермувальник тверезим.

 

Інформацію у прес-службі патрульної поліції підтверджують.

 

На цьому місці це вже друга аварія за рік, – пише  тернополянин Юрій Кулик у себе на сторінці Фейсбук.  Попередня ДТП була летальною.

 

– Приблизно рік тому на саме цьому переході потрапила під колеса авто від чого і померла моя знайома. Сьогодні той самий пішохідний перехід і також під колесами дитина. Винуватого встАновисть слідство. А в мене питання таке де ділися освітлювальні прилади які були встановлені минулого року по пр.Бандери ? Не виключаю що при якісному освітленні цих ДТП могло і не статися…. звертаюся до Управління Житлово Комунального Господарства , чи чия це компетенція ? – написав пан Юрій.

 

Попередня стаття

У річці на Теребовлянщині знайшли тіло чоловіка

Наступна стаття

«Закон про воєнний стан запізнілий, але конче потрібний», – нардеп Тарас Пастух (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.