У Тернополі стартує конкурс на кращий макет Різдвяної шопки

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

1 грудня у Тернополі стартує конкурс на кращий макет Різдвяної шопки “Різдвяне диво”. Головна мета заходу – вивчення і пізнання різдвяних традицій за допомогою засобів народного декоративно-прикладного мистецтва. До участі запрошують установи, організації, підприємства, заклади, церковні громади і парафії та усіх тернополян.

 

Вікових обмежень для авторів колективних та індивідуальних робіт немає. Основна вимога – виготовлення макету шопки власноруч, розміром не більше 70 см (по довшій стороні).Також автор обов’язково має прикріпити до нижньої частини макету інформацію про себе – прізвище, ім’я , вік, техніка виконання, форма роботи. Кількість поданих макетів від одного учасника – необмежена.

 

Конкурс триватиме у період Новорічно-Різдвяних свят до 20 січня 2019 року. Заявки для участі у конкурсі необхідно подати до 05.01.2019 р. в управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради за адресою: 46001, бульвар Шевченка,1 каб.31,  тел. 42-06-72, 52-67-32.

 

Виставка поданих макетів на конкурс «Різдвяне диво» відбудеться  у січні 2019 року. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

«Треба було вводити, коли був Ілловайськ», – тернополяни про воєнний стан (Відео)

Наступна стаття

Тернопільські студенти платитимуть у маршрутках повну вартість проїзду

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.