ДТП з поліцейською машиною на Тернопільщині: легківки викинуло на узбіччя (Відео)


 

Сьогодні на трасі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка зіткнулися два легкових автомобіля. Одна з автівок належить Тернопільському міському відділу поліції, за кермом – працівник сектору кримінального розушку. Водієм іномарки була жінка з Кропивницького.  Кермувальниця травм не отримала, а водія ВАЗу доправили до лікарні з підозрою на перелом ключиці. Про це повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

 

За словами начальника відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергія Крети попередньо встановлено, що водії транспортних засобів були тверезі. Вирішується питання про порушення кримінального провадження за частиною 1 статті 286 ККУ.  Слідство триває.

 

Попередня стаття

Боротьба з вовком. На Тернопільщині мисливці полюють на хижаків, бо ті нападають на людей (Відео)

Наступна стаття

Жителів Тернопільщини запрошують у загони територіальної оборони

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.