Глянцевий журнал Тернопільщини “City Life” запрошує на “Андріївські вечорниці”

13 грудня Перший глянцевий журнал Тернопільщини CITY LIFE запрошує друзів, партнерів, клієнтів, тернополян та гостей міста на презентацію 26-го випуску видання. Вечірка відбудеться у стилі Андріївських вечорниць. Місце проведення – НК PULSE. 
На гостей заходу очікує яскрва, драйвова, запальна шоу-програма, танцювальні та пісенні номери, фешн-покази, багато подарунків та розіграшів. Родзинка події – дебютний випуск інформаційного проекту “Актуально з Ксенією Кічак”. Гості вечірки матимуть унікальну змогу передати відео-вітання своїм рідним, близьким та друзям.

 

 

Розпочнеться вечірка о 19:00 годині. Забронювати квитки можна за номером телефону 096-086-66-46.

 

Попередня стаття

У Тернополі обговорюють переобладнання 8 котелень (Наживо)

Наступна стаття

У Кременці волонтери, які дбають про бійців на Сході, просять допомоги

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.