У Тернополі обговорюють переобладнання 8 котелень (Наживо)


Сьогодні, 12 грудня, у приміщенні КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» відбуваються громадські слухання щодо переобладнання котелень на альтернативні види палива.

Тернополяни кажуть, що не хочуть аби поблизу їхніх будинків функціонували котельні на торфі. Своє невдоволення люди кілька разів висловлювали на вуличних акціях протесту – перекривали дороги, організовували збори поблизу домівок.

Нині ж справа з вулиць повністю перейшла у судову пролисину. Наразі активісти намагаються оскаржити ухвалу про скасування тимчасової заборони на будівництво котельні на вул. Київській. В окружному суді тернополяни програми. Проте наголошують, що продовжуватимуть сидитися.

Нині ж прийшли на громадські слухання КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», де розглядатимуть кілька питань. Зокрема одне з них: модернізація котелень по вулиці Київська,3; Галицька, 40; Лемківська, 23; Багата, 4; І. Франка, 16; Живова, 12; Дружби, 9 та Просвіти, 9 .

Натомість представники “Тернопільміськтеплокомуненерго” наголошують, що про переобладнання на алтернативні види палива – мова не йде. Тут говоритимуть про оновлення технічного стану котелень, який допоможе економити газ.

Як проходитимуть громадські слухання Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР транслює НАЖИВО.

 

 

 

Попередня стаття

Смертельна ДТП у Києві: тернополянин маршруткою в’їхав у вантажівку (Відео)

Наступна стаття

Глянцевий журнал Тернопільщини “City Life” запрошує на “Андріївські вечорниці”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.