До кінця року всі тернопільські вчителі та лікарі отримають зарплату

З метою недопущення заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам бюджетних установ депутати Тернопільської міськради внесли зміни до бюджету міста на 2018 рік на загальну суму близько 20 млн. грн. З них, зокрема, 19 186,7 грн.  –  за рахунок внутрішніх перекидок по основних розпорядниках коштів та 604, 5 тисяч –  за рахунок збільшення дохідної частини спеціального фонду по коштах пайової участі.

 

За рахунок внутрішніх перекидок та завдяки додатковим надходженням освітяни та медики отримають заробітну плату у повному обсязі, – йдеться на сайті Тернопільської міської ради.

 

Найбільша частина коштів, зокрема у сумі понад 10, 5 млн. грн. спрямована на виплату заробітної плати працівникам освітньої та медичної галузей міста. Також, прийнятим рішенням направлено 1,6 млн. грн. на виплату компенсації за пільгове перевезення в міському електричному транспорті, ще 321 тис. грн. –  на відшкодування пільг зв’язку. Понад 1 млн. грн додатково спрямовано на відновлення капітальних видатків закладам охорони здоров’я міста, а 960 тис. грн. – на капітальний ремонт житлового фонду.

 

Рішенням передбачені також понад 2 млн. грн. на фінансову підтримку КП «Тернопільелектротранс», ще 525 тис. грн. – на виплату грошової допомоги військовослужбовцям за контрактом. Окрім того, додаткові кошти надійшли на: освітлення зоокуточка в гідропарку «Топільче», на закупівлю обігрівача для ПК «Березіль», на реалізацію програми «Культурна спадщина» та на закупівлю інвентаря ДЮСШ з греко-римської боротьби.

Попередня стаття

У грудні пенсіонери не отримають пенсії за січень 2019р., лише за грудень, – Мінсоцполітики України

Наступна стаття

У Тернополі 2019 рік проголосили роком Степана Бандери

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.