На Тернопільщині оштрафували понад 150 «шумахерів»

169 протоколів за перевищення швидкості склали патрульні поліцейські на Тернопільщині. Нагадаємо, від 3-го грудня на дорозі «Тернопіль-Львів-Рава Руська» вимірюється швидкість руху за допомогою приладу TruCAM.

Про контроль швидкості на автошляху М-09 водіїв попереджає спеціальний знак. Попри це порушників – чимало.

«Наразі маємо один прилад TruCAM для вимірювання швидкості, звісно є потреба у більшій кількості. За 17 днів наші поліцейські за допомогою цього приладу склали 169 адмінпротоколів. Кількість зроблених замірів упродовж однієї зміни становить понад 400. Під час складних погодних умов, ми фіксуємо порушення, але адмінпротоколу не складаємо», – повідомив на брифінгу начальник Патрульної поліції Тернопільщини Богдан Шевчук.

Як запевнили у Патрульній поліції Тернопільщини, оскаржень адмінпротоколів щодо порушень швидкості не було. А рекордсменом порушником став водій, який їхав 140 км. за годину, коли дозволено – 50 км.

Додамо, за перевищення  швидкості руху  більше як на 20 км/год передбачений  штраф у розмірі 255 гривень. Якщо швидкість перевищено більше як на 50 км/год, штраф – 510 гривень.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Перше півріччя: як діти зі школи мистецтв приживаються у 21-му ліцеї (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині парафіяни Московського патріархату переходять до єдиної Православної церкви

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.