Олександр Шевченко про наміри змінити країну та підтримку рідних (Відео)


Журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР побували в гостях засновника гірськолижного курорту “Буковель” Олександра Шевченка. Свята народний депутат України проводить у сімейному колі. Каже, Різдво, – це час для рідних. А відпочинок для нього – це близькі, спорт та спілкування з Богом.

 

– Тернополянам хочу побажати переступити через себе, пробачити усім і зробити правильні висновки у Новому році. Тільки тоді досягнемо поступу і збудуємо сильну країну, – каже народний депутат Олександр Шевченко. 

 

У 2019-му Олександр Шевченко подаватиме свою кандидатуру на президентський пост. Таке рішення, каже, прийняв самостійно, але рідні його підтримують.

 

– Дружина виступала перед 2-тисячною аудиторію, а дочка співала “Боже, Великий Єдиний” під час відвідування міст України. Якщо разом йтимемо дорогою справедливості і правди тоді досягнемо поставленої мети.

 

Весь свій потенціал з 2014-го року нардеп Олександр Шевченко вкладає у політику. Адже це, за його словами, справжнє служіння людям.

 

 

Попередня стаття

Тернопільський Сірий оригінально привітав українців з Новим роком (Відео)

Наступна стаття

Розважальна програма у Тернополі триватиме до середини лютого

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.