Розважальна програма у Тернополі триватиме до середини лютого

Проект TERNOPILTIME 

Новорічно-Різдвяне святкування у Тернополі в розпалі. Містяни відгуляли вечірку з нагоди Нового року, а також відзначили День святого Воніфатія – прихильники здорового способу життя взяли участь у масовому новорічному забігу. Попереду – ряд розважальних і святкових заходів.

Як повідомив директор Тернопільського туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук, зимові розваги у Тернополі триватимуть до середини лютого.

«На 5-те січня запланований приїзд «Кока-коламобіля». 9-го січня у Тернополі з колядками виступатимуть іноземні музичні колективи. Це буде безкоштовний концерт для тернополян і гостей міста. В нас платними є лише атракціони, а всі розважальні заходи безкоштовні. Ми покриваємо проведення заходів за рахунок саме атракціонів. Далі у нас в планах святкування Маланки 13-го січня, 14-го січня – святкування старого Нового року. Також у програмі – святкування Водохреща, з 19-го січня заходи зміщаються до озера. Окрім цього, наприкінці січня ми запланували студентський вікенд», – каже Тарас Ковальчук.

На кожні вихідні в період Новорічно-Різдвяних свят заплановано чимало розваг. Деякі з них відбуватимуться на Тернопільському ставі. Фіналом святкового періоду стане фестиваль з повітроплавання «Файне небо», який пройде в середині лютого.

«Ми підготували розважальну програму на кожні вихідні. Локацію на Єлісях ми хочемо протримати до лютого. Також у нас заплановане свято зими, на якому ми хочемо використати саме цю локацію. У 2018-му році ми відкрили повітроплавання у Тернополі і хочемо в лютому активно його продовжувати. На 2019-ий рік ми запланували два заходи, що стосуватимуться саме повітроплавання, які будуть називатися «Файне небо», проходити будуть в середині лютого. На озері встановимо зі снігу і льоду фортецю, саме там відбуватимуться змагання. Також відбуватимуться заходи на День святого Валентина. Ми готові допомагати тим, хто хоче освідчитися в Тернополі. Можна буде зробити це безпосередньо на повітряних кулях. Ми зараз шукаємо місце, де в Тернополі ми могли б підняти одночасно від десяти до двадцяти куль», – додає Тарас Ковальчук.

Відтак розважальна програма «Файного зимового містечка-2019» завершиться 17-го лютого. Загалом за цей період в місті очікують прийняти близько мільйона гостей.

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

Олександр Шевченко про наміри змінити країну та підтримку рідних (Відео)

Наступна стаття

Топ-5 новорічних фільмів для всієї сім’ї: підбірка Маші Єфросиніної

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.