Топ-5 новорічних фільмів для всієї сім’ї: підбірка Маші Єфросиніної

Santa clothes and christmas gifts hanging on a clothes line

Щороку список новорічних фільмів поповнюється новими роботами. Однак є такі кінострічки, які завжди хочеться переглядати перед Новим роком. Щоб урізноманітнити кіносеанси “Сам удома” та “Іронії долі”, телеведуча Маша Єфросиніна порадила 5 комедій, які неодмінно створять атмосферу свята в помешканні.

“Реальна любов” (Love Actually)

Це неймовірно романтична та кумедна історія головних героїв, яка трапляється на новорічні свята. На саме Різдво розповіді 9 персонажів приголомшливо переплітається.

“Кожна історія розказана настільки по-доброму, але при цьому дуже проникливо, що я рекомендую переглянути “Реальну любов” ще раз”, – зазначила Маша Єфросиніна.

 

“За бортом” (Overboard)

Ця кінострічка має два варіанти – 1987 та 2018 року. У новому фільмі мільярдера грає чоловік, а от в попередній версії – жінка. Багатійка, яка має власну розкішну яхту, зупиняється в невеликому містечку, бо її судно треба терміново поремонтувати. Шукаючи на палубі каблучку, вона випадково падає за борт та від травм втрачає пам’ять. Щоб покарати норовливу гостю, тесля вирішує розповісти мільярдерці, що вона його дружина та мама 4 дітей.

 

“Пригоди S Миколая”

Для всіх, хто не вірить в українське кіно, Маша Єфросиніна приготувала особливий фільм – “Пригоди S Миколая”. У новорічній комедії зірка зіграла одну з головних ролей. За сюжетом, діти виявляють, що до їх будинку прийшов злодій. Вони вирішують не звертатись за допомогою до батьків, а самі прагнуть врятувати Різдво.

 

“Відпочинок за обміном” (Holiday)

Романтична історія двох успішних жінок, які вирішують на свята помінятись житлом, стала однією з найпопулярніших. Новорічну комедію з Камерон Діаз, Джудом Лоу, Кейт Вінслет та Джеком Блеком мільйони кіноманів визнали найкращою.

 

“Балто” (Balto)

Єдиним мультфільмом зі списку Маші Єфросиніної є “Балто”. За сюжетом, напіввовк і напівсобака живе на околиці містечка в Алясці. Його всі зневажають через таке незвичне походження. Раптово у містечку починається епідемія, а послана упряжка з вакциною пропала дорогою до населеного пункту. На допомогу людям приходить Балто, який вирушає на пошуки вакцини.

Джерело: 24tv.ua

Попередня стаття

Розважальна програма у Тернополі триватиме до середини лютого

Наступна стаття

«Очікуємо нового президента та повернення заробітчан», – тернополяни про 2019 рік (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.