Додому зі Сходу повернулися бійці роти поліції особливого призначення «Тернопіль» (Відео)


Після понад трьохмісячного відрядження зі Сходу додому приїхали співробітники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль». На бойових постах правоохоронців замінили колеги.Повернутися додому військові мали швидше, проте через запровадженням воєнного стану відрядження для хлопців затягнулося на півтора місяці.

 

В зоні ООС правоохоронці проходили службу на блокпостах, здійснювали охорону правопорядку на ввіреній їм території. Також бійців залучали до виконання інших важливих завдань. За час ротації тернопільські поліцейські затримали півтора десятка осіб, які перебували у розшуку, серед них – кілька членів незаконних збройних формувань та двоє військових-дезертирів. Попереджували та не допускали потрапляння на мирну територію зброї та боєприпасів, вилучали з обігу наркотичні речовини.

 

Зараз поліцейським, які прибули зі Сходу України, надали короткострокові відпустки для відпочинку та відновлення сил. Після їх закінчення вони знову приступлять до виконання свої службових обов’язків на місцях.

Попередня стаття

Аби відремонтувати внутрішні інженерні системи, тернополянам дозвіл не потрібен

Наступна стаття

ДТП на Тернопільщині: одна людина загинула, семеро потрапили до лікарні (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.