На Тернопільщину до Водохреща насуваються холоди

На Водохреща у західному регіоні України значно похолоднішає. За прогнозами синоптика Наталки Діденко, в області не лише знизяться температурні показники, а й підсипатиме снігом.

Відтак до кінця цього тижня на Тернопільщині спостерігатиметься тенденція щодо зниження температурних показників. Хоча температура повітря вдень переважно залишатиметься плюсовою, а вночі можливі морози.

«Поки що морози очікуються невеликі, вночі передбачається від одного до чотирьох градусів нижче нуля. Вдень від нуля до двох градусів тепла. У середу місцями випадатиме мокрий сніг і навіть подекуди з дощем. Опади ймовірні через тепло вдень. Похолоднішає ближче до Водохреща. В основному зберігатиметься хмарна погода», – зазначає Наталка Діденко.

За прогнозами Укргідрометеоцентру, друга половина січня характеризуватиметься частими опадами у вигляді мокрого снігу та дощу. Спостерігатимуться ще й сильні морози, то ж мріяти про весняне тепло поки зарано. Фахівці радять підсилювати імунітет овочами і фруктам, оскільки в таку погоду можлива активність вірусів.

 

Вікторія Неборак

 

 

Попередня стаття

Ще одна громада вирішила приєднатися до Православної церкви України

Наступна стаття

Вертеп у маршрутці. Тернополяни заколядували у громадському транспорті (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.