“Вибори потрібні, аби закінчити з олігархатом”, – співголова партії “ДемАльянс” Василь Гацько (Відео)


2019 рік уже стартував, а разом з ним і підготовка до президентських і парламентських виборів. Непередодні Нового року політична партія «ДемАльянс» об’єдналася із Самопоміччю. Про спільну мету, вибори та зміни в країні говорили зі співголовою партії ДемАльянс Василем Гацько.

-Таке об’єднання бачу як інструмент. Ми хочемо, щоб українці використали вибори і поставити крапку з історією олігархів і бідних людей. Зараз важливо дивитися вперед і розуміти, що найперше потрібно зробити. Я бачу країну із заможними і сильними громадянами та міцним середнім класом, – розповідає Василь Гацько.

Союз із Самопоміччю Василь Гацько баче набагато ширшим. Каже, аби перемогти на виборах потрібна більша коаліція.

-Якщо ти знаєш, яку країну будувати, союзників потрібно обирати відповідно. Нам найголовніше, аби вони не були пов’язані з олігархатом. А таких небагато. Це може бути і Святослав Вакарчук і Анатолій Гриценко, але найголовніше цей союз мають підтримати мільйони громадян.

Останнім часом Василь Гацько відвідує міста України, розповідає, люди не вірять у зміни і краще майбутнє держави. Тому важливо спілкуватися і домовлятися. Інакше, каже, нашою країною знову керуватимуть старі корупційні обличчя. А потрібно обирати нових і гідних.

Попередня стаття

«Немає таких морозів, аби користуватися», – тернополяни про пункти обігріву (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині хлопчик у комі через ускладнення кору

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.