Форум єднання: “Прийшов час українцям жити щасливо у єдності та достатку”, – Ю.Тимошенко (Відео)


Урочистий з’їзд партії «Батьківщина», який відбувся у день 100-річчя Соборності, висунув Юлію Тимошенко кандидатом на пост Президента України. Це рішення делегати ухвалили під час велелюдного Форуму єднання, на який у вівторок у столичному Палаці спорту зібралося близько 10 тисяч людей. Захід підтримали громадяни по всій Україні (від Луганщини до Закарпаття) символічним ланцюгом єдності.

 

Юлія Тимошенко подякувала родині та команді за підтримку та довіру і заявила, що ні на крок не відступить від своєї мети – побудови Великої України. Саме заради цього вона і погодилася балотуватися у президенти.

«Ми не маємо права знову втратити наступне п’ятиріччя, приводячи до влади тих, хто непомірно любить гроші, але не любить Україну. Саме тому я йду в президенти!» – заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

Попередня стаття

«Добровільно не відмовляємось», – тернополяни про інтернет (Відео)

Наступна стаття

У Теребовлі будують помешкання для військовослужбовців

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.