У Теребовлі будують помешкання для військовослужбовців

Триває зведення трьох гуртожитків для військовослужбовців Збройних Сил України у Теребовлі. У місті дислокується підрозділ створеної у 2014 році окремої артилерійської бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗС України.

 

З 2018-го року понад 120 військовослужбовців-контрактників вже мешкають в житлових комплексах, а ще понад 370 заселяться цьогоріч. Для будівництва ще трьох гуртожитків, які розраховані на 500 військових, з державного бюджету України виділять 44,4 млн. гривень.

Будівлі вже зведено та прокладено мережі електро-, тепло- і водопостачання. Зараз розпочинаються внутрішні оздоблювальні роботи. У підрядної компанії є всі необхідні будівельні матеріали. Роботи тривають. Орієнтуємося, що наприкінці першого кварталу цього року в ці приміщення заселяться місцеві артилеристи, ‒ зазначив головний інженер Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковник Василь Стеців.

 

На Тернопільщині побудують всього 7 житлових комплексів для 875 військовослужбовців : по два в Тернополі й Чорткові, три – у Теребовлі.

 

підготувала Тетяна Бенедига

 

Попередня стаття

Форум єднання: “Прийшов час українцям жити щасливо у єдності та достатку”, – Ю.Тимошенко (Відео)

Наступна стаття

Вибухівка вдома: за зберігання гранати збаражчанину загрожує до 5 років ув’язнення (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.