“Виціловує ту дитинку, як останній раз”, – тернополянка благає допомогти маленькому Тадейчику і його мамі

Дівчата, в мене ніколи не було такого як зараз. Пишу і руки тремтять, – написала на сторінці у Фейсбук тернополянка Natalia Senik. Дівчина познайомилася з маленьким Тадейчиком та його мамою і не змогла пройти повз біди, яка торкнулася родини Васечко з села Зарудечко на Тернопільщині. 

 

– Ми з Мішою познайомились в лікарні з прекрасним хлопчиком Тадейчиком. Він такий позитивний, але такий хворий. ??? . Я знаю що нам всім важко, я знаю що ми виживаємо а не живемо, але я не змогла пройти мимо тої дитини. Я вас прошу, люди добрі, та мама виціловує ту дитину як останній раз…. То то так важко дивитись. Давайте допоможемо, можливо перенесено конкурси на потім, а зараз допоможемо врятувати дитину. Хто скільки може, я просто ніколи не просила гроші тому не знаю як це робити, але знаю що тут є люди які пройдуть мимо.  Дякую всім, дай Бог здоров’я вам і вашим дітям, – написала дівчина у своєму пості.

 

Щодня Тадейчику доводиться боротися з недугами. Це величезні кошти. Хлопчик такий маленький, але такий сильний. Не проходьте повз, якщо маєте можливість допомогти – допоможіть.

 

Діагноз: Множинні вади розвитку, гідроцефалія. Нижній парез. Правобічна клишоногість, дисплазія лівого кульшового суглоба. Вроджений лівобічний кіфосколіоз з неврологічними розладами. Двобічний крипторхізм. І це ще далеко не весь перелік того, з чим доводиться боротися цій крихітці. У Тадейчика спинно-мозкові грижі, при народжені у хлопчика виявили кісту в голові. А зараз малюку потрібно терміново видаляти пахову грижу, яка не дозволяє хлопчику належним чином фізично розвиватися.

 

 

Перерахувати кошти можна на розрахунковий рахунок матері

Васечко Надії Богданівні №5168 7573 5878 6798 “ПриватБанк”

 

Попередня стаття

Заради онкохворих дітей тернополянки обрізають коси

Наступна стаття

На Тернопіллі через грип та ГРВІ закрили 16 шкіл

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.